torsdag 17 mars 2011

Suprice him 5

När du vet att han är på jobbet med mest att göra och ni inte hörts på hela dagen så släng iväg ett dirty sms där du skriver "jag leker med mig själv och fantiserar om hur din stora pulserande k** tränger in i mig..."
Vill du inte vara fullt så vulgär (vilket vi rekomenderar även till den mest pryda för det kommer få honom att avguda dig ännu mer än vad han redan borde göra) så skriv någon liknande men att det ska förstås vad du gör, vill göra och samtidigt ge honom en komplimang så att han känner sig manlig. Den pryda versionen kan låta "Jag vill ha dig och din...."

Tro oss att det funkar varje gång, antingen så skriver han en fortsättning eftersom han vid det laget släppt allt arbete och skenat iväg i sin fantasi om dig eller så ringer han och vet inte vad han ska säga riktigt. Hör han inte av sig direkt så lär han göra det inom närmaste 30 min då ditt annars pryda beteende kanske chockat honom och han inte riktigt förstått direkt men han hör av sig...

2 kommentarer:

  1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  2. Jag skickade ett mess med det innehållet och det tog inte fem min innan jag fick svar från min dejt, han ville träffa mig samma kväll. Jag kan avslöja att jag pryd! :)

    SvaraRadera