tisdag 10 maj 2011

Kama Sutra – Pick-me-up


Veckans Kama Sutra är en riktig höjdare för kvinnor som har lite svårt att få orgasm genom bara samlag men dock krävs att din man har tränat armarna lite innan denna "övning" så att han inte får mjölksyra och tappar dig.


Pick-me-up
Låt han stå med ryggen mot kanten av sängen (eller mot en tvättmaskin, torktumlare eller dy.l). Låt honom ta upp dig och hålla med händerna på baksidan av dina lår. Sätt dina ben runt hans midja (placera fötterna på sängen för stöd) och armarna runt hans nacke och axlar. Medan hans penis tränger in i dig, gungar du hängande från honom, uppåt och nedåt med hjälp av hans armar.

VARFÖR DU KOMMER ATT ÄLSKA DET:
För er tjejer som älskar en macho man, förbered dig på en "ladylike" glädje eftersom du kommer att vara bunden och totalt i hans starka armar. Din orgasm kommer helt och hållet att överlåtas till honom och hans armars arbete. Istället för allt in och ut är detta helt uppåt och neråt, därför penetreras även den yttre sidan av ditt underliv och du kommer att känna dig närmare honom än vanligt då du kan trycka både ditt bröst och ditt ansikte mot hans…

Svårighetsgrad: 4/5



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar