söndag 15 maj 2011

Kama Sutra - The Couch Canoodle


Veckans Kama Sutra position kallas för Coutch Canoodle och är en rolig upplevelse som dock kräver lite smidighet och möjligt lite vighet. Ett tips för er kvinnor är att i hemlighet inne i badrummet stretcha lite innan så att ni inte sträcker en muskel eller får kramp mitt i…;)

The Couch Canoodle
Låt din partner luta sig tillbaka på en soffa eller varför inte en bekväm stol. Gränsla hans knä med benen isär och knäna böjda upp mot bröstet. Luta dig sakta bakåt så att du nästan är upp och ner, med armarna utsträckta bakom dig hela vägen till golvet, (detta för att stödja din vikt och hålla balansen så att du inte dunstar och gör en pinsam scen…) Rör dig framåt och tillbaka på honom genom att öppna och stänga benen.

VARFÖR DU KOMMER ATT ÄLSKA DET:
Denna ställning full av passion levererar all den typ av stygg sexscen som alla män längtar efter. Detta ger honom en FULL frontal WOW bild av dig i aktion, något som utan tvekan kommer att etsa sig in i hans hjärna som en av de "dirtiest" sexfantasier i en mycket låååång tid därefter . Dessutom så eftersom det är du som står för fart och timing kan du unna dig de exakta rörelser som får dig att stöna av lust och får dig i extas…

Svårighetsgrad: 4/5


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar