tisdag 11 januari 2011

Veckans Woman

Jenni  (JWoow)  Farley från reality serien Jersey Shore. Större delen av världens kvinnor skulle nog kalla henne en slampa eller hora p.g.a sin klädsel och utseende. Men helt ärligt, om man har kroppen varför gömma den, det finns inte många som har en sådan kropp som hon har. Och om du tillhör den kategorin som säger h**a så är det en avundsjuk kategori du tillhör. Istället för att lägga ner energin över massa skit snack över kvinnor som har en het kropp och istället gå en promenad så ska du se att du snart har egna svartsjuka anhängare. En betydligt roligare kategori  att tillhöra, det ger dig mer än bara medhåll från din kompis mitt emot som äter den tredje chokladkakan.






3 kommentarer:

  1. En jättekul och välskriven blogg. :-D Men just det här inlägget gör mig bara så trött. Varför ska det alltid påstås att man är avundsjuk så fort man har en negativ åsikt om något? Gillar du inte nåns hem så är du bara avundsjuk. Gillar du inte nåns kläder så är du bara avundsjuk. Tycker du en tjej beter sig horaktigt så är du bara avundsjuk. Har ni aldrig kommit på tanken att man faktiskt kan tycka illa om något också? Att det inte alltid handlar om avundsjuka. Själv har jag tydligen en så kallat snygg kropp, efter normerna ovan. Men jag känner inget behov av att visa upp den halvnaken eller åla mig på motorhuvar för det. Jag misstänker att min kropp uppskattas av män runt omkring mig ändå, utan att jag behöver bjuda ut mig.

    SvaraRadera
  2. Djävulens Änglar15 januari 2011 kl. 12:51

    Härligt att du känner så. Och det är inte alls enbart så att alla är avundsjuka bara för man inte tycker om nått hos en annan tjej detta inlägg är lite för att provocera just den kategorin människor för något Djävulens Änglar är trötta på är just de som måste ha en negativ åsikt och oftast är det så himla dumt och barnsligt samt att ingen ska behöva kallas slampa eller hora utan alla ska ha precis det som de trivs och mår bäst i.

    Tack för din kommentar.

    SvaraRadera
  3. väldigt fin blogg, allt bra med dig? :)
    kram!

    SvaraRadera