onsdag 26 januari 2011

Tantra - förberedelserna


Tantra betyder sammanvävd. Många tror att tantra sex är en konstig version av samlag utan själva samlaget och så är inte fallet. Har du tålamod och utför dessa övningar på rätt sätt utan att fuska kommer du få en helt ny syn på din sexualitet och vad din kropp kan få dig att känna.


Vi börjar lite försiktigt med förberedelser som är precis lika viktigt som själva samlaget om man vill uppnå den ultimata sexakten.
Rummet bör vara rent och städat. Rökelse, gärna mysk. Färgen rött påverkar upphetsningen. Röda ljus fungerar utmärkt.
Dekorera gärna med blommor som symboliserar samlaget.
Ät gärna en bit mat, det finns olika rätter som är speciellt utvalda som kött, fisk och ris. En flaska vin, gärna rött. Strunta inte i förberedelserna, se dem som den första dejten.




2 kommentarer:

  1. Det låter som en skön och bra start för en tantrastund med sin älskade! Ett litet tips för den som vill veta mer om tantra och kanske till och med prova med sin partner på hemmaplan; Kika in på http://www.tantrakurser.se/relationer-nyhetsbrev.html
    Där kan du få gratis tantraövningar till din mailbox, varje fredag! Rekommenderas! :-)

    SvaraRadera
  2. Hej tantra, ursäkta för att det dröjt så pass länge för att svara, vi har tyvärr haft lite tekniska problem men det håller på att åtgärdas och vi är snart igång igen. Er sida var jättefin och vill ni så länkar vi gärna till er:)
    /D.Ä.

    SvaraRadera