onsdag 4 maj 2011

Reserv eller avgudad


Ser han på dig som bara en reserv han ringer till när han är ensam eller känner sig upphetsad? Eller ser han dig som en potentiell flickvän värd att kämpa för…?


När du bara är en reserv för honom När du är avgudad
Ni hörs inte på typ 2 veckor och helt plötslig hör han av sig..Han bokar in "möten" med dig i förväg men samtidigt så vill han spontan träffas..
Han pratar ständigt om att åka iväg med sina polare..Han tjatar ständigt på att du ska ta någon dag ledigt så att ni kan åka iväg någonstans tillsammans..
Han tycker inte om att gå ut med dig och inte heller att betala eller slösa pengar på dig. Han kanske t.o.m ber dig om pengar och innan du vet ordet av så lever han på din ekonomi .Han försöker göra allt för att få fram ett leende på dina läppar, köper ständigt små presenter och tar nästan illa upp när du ska betala.
Han umgänge med vänner är viktigare..Hans vänner klagar på att han "försvunnit" och mobbar honom smått för sin förälskelse utan att det berör honom det minsta..
Han är småirriterad i ditt sällskap och känner att han inte har tillräckligt med fritid…Han älskar att umgås med dig och hans omgivning/familj anser honom gladare än vanligt..


Så vilken kolumn vill DU tillhöra?! Se till att inte bli utnyttjad…;)

                                                                                                         
          

1 kommentar:

  1. Var med och tävla om att bli helgens blogg.
    http://deniseerikson.blogg.se
    Vinnaren får en länk plus en inbjudan till bloggsvar.
    (Om man inte redan har det)
    LYCKA TILL! kram :)

    SvaraRadera