tisdag 24 maj 2011

Kama Sutra - Figure Eight Possition

Veckans Kama sutra tips får bli the missionary sex position eller som det på Svenska heter missionär ställning...
Djävulens Änglar tycker att ni läsare ska få en inblick i Kama sutra och få lite inspiration och krydda till sexlivet, så för att vara på den säkra sidan ges lite lättare tips för att sen utveckla det hela lite, mest för att ingen ska råka illa ut;)



"Figure eight possiton"
Som kvinna lägger du dig på ex golvet och lägger några kuddar under stjärten, halvböjer benen uppåt och isär, armarna över dig eller om honom om du föredrar det. Meningen är att du ska vara helt öppen för honom. Han kommer in i dig i lite högre nivå än annars med hjälp av kuddarna. Han får sätta händerna på golvet bredvid dig och medan han sakta för in sin penis ska han göra det med en rörelse som liknar siffran 8, på det sättet kommer han helt i dig och du kommer att känna mer än vanligt. Kom ihåg att 8-rörelserna är det viktiga i denna positionen/övningen.

VARFÖR DU KOMMER ATT ÄLSKA DET:
Du får dubbelt orgasmiskt nöje eftersom hans penis kommer att göra cirkulära rörelser som retar din slida medan hans könsregion lätt gnids mot din klitoris. Detta är en långsam uppbyggnad av en "få en orgasm lättare" position som gör att du kan luta dig tillbaka och låt honom behaga dig med långa, sensuella rörelser…


Svårighetsgrad:  2/5


                                                                                   

1 kommentar:

  1. Kamasutra sex är intressant. Istället för att använda bedövningkrämer och annat kan mannen lära sig att fördröja utlösningen. Alla experiment inom sex är spännande och roligt, likväl som ett förhållande måste vara. Sex måste vara kul.

    SvaraRadera