måndag 2 maj 2011

Fånga hans ”rätta” intresse


Vad vill du ha ut av den där killen/mannen, vill du bara ha sex och sen aldrig mer se honom så fine go for it! Men vill du ha mer än bara ett ligg då kan du fortsätta läsa för här kommer några tips på hur du sa leda spelet, och JA det är ett spel. Vare sig man vill eller inte så kommer det spelet ALLTID att finnas, it´s all about the mind games och frågan är inte vilket spel eller vilka spelregler som gäller utan vem som har övertaget. Låt alltid honom tro att han bestämmer och leder spelet men i själva verket är det du som håller i spakarna;)


Han ser dig som ett "One night stand"Han ser dig som en framtida flickvän
Hon pratar bara om sex på första dejten eller första telefonsamtaletHon flörtar så varsamt och dubbeltydigt, och visar intresse genom sitt kroppsspråk
Hon har knappt på sig några kläder, hon visar både ben, bröst och rygg. Hennes utstyrsel skriker billig sex vilket han kan skaffa vilken dag som helstHon visar bara ett av sina fysiska attribut eller har något genomskinligt på sig. Hennes sexualitet är en del av hennes personlighet och inte hela.
Hon slutar inte ge honom komplimanger och ser på honom som en gudHon vidbehåller hans intresse för henne genom att ge komplimang när han vill ha sex och på så sätt få honom att tro att han fortfarande är med i "spelet"
På första dejten bjuder hon hem honom och han lovar att de bara ska "mysa", det slutar i sängen och hon är lite osäker på om hon egentligen ville detta, han däremot har precis fått se hela godisfabriken.Hon kysser honom passionerat utanför sin dörr och önskar innerligt att ta honom med in och "leka" men kämpar emot och han åker hem och längtar redan till nästa träff.
Att du på andra dejten visar upp ditt sexiga nattlinne direkt och inte lämna något kvar åt fantasinPå andra/tredje dejten som är hemma hos dig låter du det sexiga nattlinnet hänga på en krok i badrummet, så när han är där inne kommer han att dö av nyfikenhet och fantisera hur du ser ut i det.
Lågan håller redan på att släckas…Lågan håller på att tändas…


….Så här tror han att han har dig precis där han vill ha dig men egentligen är det tvärtom för det är han som inte kommer att sluta fantisera och tänka på ert nästa möte;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar