måndag 10 januari 2011

Det är insidan som räknas... WRONG! Det är vad du har under som räknas!
























Det första en tjej tänker på när hon ska va extra uppklädd är en ny outfit för kvällen, vilket är helt rätt såklart MEN de glömmer alltid det viktigaste, när det väl kommer till kritan och kläderna åker av har de en slät krämvit bh, ett par svarta bomulls trosor eller i värsta fall ett par gråa hot pants. Det spelar ingen roll om du planerat att gå hem själv från krogen men har du snygga underkläder kommer du känna dig sexig och det kommer sen lysa igenom och du blir genast mer självsäker och kommer få många heta blickar på dig var du än befinner dig. Du ska alltid göra allt för att känna dig som den hetaste kvinnan på jorden. Gör dig själv en tjänst istället för ta 2 betala för 3 på Lindex, köp dig något riktigt lyxigt.


2 kommentarer:

  1. Synd att du/ni drar alla tjejer över en kant.

    SvaraRadera
  2. Hej Fröken F, nej vi drar inte alla över en kant för vi vet att det finns tjejer/kvinnor där ute som verkligen bryr sig om både sig själva, sitt utseende och sina män och all credit till er!
    Men det vi vill göra bl.a är att öppna upp ögonen för de som tror att det inte är så viktigt, och tro oss när vi säger att det är sååå många fler än de som bryr sig, tyvärr!

    /D.Ä.

    SvaraRadera